Over Marmotta Alpin Hotel

 • Gelegen in de alpen, op 900 meter hoogte, vind je het recent gerenoveerde Marmotta Alpin Hotel. Met een uniek zicht op het rustieke bergdorpje Mühlbach is het Marmotta Alpin Hotel dé ideale locatie voor een zomer of wintervakantie in Salzburgerland.

  Het hotel werd in 2015 volledig gerenoveerd naar een modern Oostenrijks charme hotel dat plaats biedt aan 40 gasten. Ruime luxueuze kamers met balkon, wellness, restaurant, gezellige lounge en bar met Belgische bieren, zonnige terrassen, privé parking, gratis Wifi, ski- en fietsruimte maken van Marmotta Alpin Hotel meer dan de moeite waard in een van de mooiste streken van Oostenrijk.

  Het hotel ligt op 5 minuten wandelen van het centrum van Mühlbach am Hochkönig en vlakbij de KarbachAlm lift die je naar 1921 meter hoogte brengt in het Hochkönig skigebied op de Schneeberg. Hier vind je tientallen skipistes met verschillende moeilijkheidsgraden en een prachtig snowboard park.

  In ons hotel verwelkomen we zowel families als vriendengroepen die uitkijken naar een sportieve vakantie in de bergen, of gezellig samen willen relaxen in een comfortabele en ongedwongen sfeer. Alle faciliteiten in en rond het hotel zijn erop gericht onze gasten een fantastisch verblijf te bieden.

  Marmotta Alpin Hotel kan tot 40 gasten herbergen in verschillende types van kamers:

  9 kamers (2-3 personen)
  3 connecting rooms (4-6 personen)

  ONS ADRES
  Marmotta Alpin Hotel
  Schlöglberg 62
  Mühlbach am Hochkönig
  +43 660 8355175
  Google maps