Faciliteiten

 • Voorzien van alle luxe en comfort

 • Het hotel is gebouwd in de typische Oostenrijkse stijl en is sinds de jaren 70 een gerenommeerd verblijf in Mühlbach en omstreken omwillen van de fantastische ligging en de typische Oostenrijkse sfeer. In 2015 werd het hotel overgenomen en volledig gerenoveerd: een modern Oostenrijks boutique hotel met een naam die verwijst naar het dier waar Muhlbach voor bekend staat: Marmotta Alpin Hotel.

  Het kersverse Marmotta team investeerde in een totaal vernieuwde accomodatie en realiseerde in 2015 een complete “MAKE-OVER” van de hotelkamers en faciliteiten. Het hotel biedt COMFORT voor onze gasten binnen het FAMILIALE karakter waarvoor het hotel bekend is. Vele vrienden en families keren met plezier terug voor een onvergetelijke vakantie…

   

  ONTSPANNING

  Kinderen amuseren zich in de speciale speelkamer of in de bosrijke omgeving. Het hotel biedt speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, alsook gezelschapspelen voor de hele familie.

  In de zomerperiode kunnen onze gasten genieten van de tuin of relaxen op het terras. Een groot zonterras met comfortabele terrasstoelen staat steeds ter beschikking van de gasten.

  Marmotta Alpin Hotel biedt ook een gezellige en trendy bar op de eerste verdieping. In de bar vind je een o.a. een selectie Belgische en Oostenrijkse bieren, speciale wijnen, de lekkere eigen Marmotta gin alsook alle andere dranken die uitnodigen voor een leuke avond.

  In heel het hotel is gratis krachtige Wifi beschikbaar.

  GASTRONOMIE

  In de winterperiode bieden we half-pension aan, inclusief een uitgebreid ontbijt en een 3-gangen diner met verse seizoensproducten. Ook worden kindergerechten voorzien voor onze allerkleinsten.

   

  In de zomerperiode kan je ook kiezen voor de Kamer+Ontbijt formule met de mogelijkheid om een diner te reserveren. Het ontbijt biedt een variatie aan locale producten en vruchtensappen en wordt in het restaurant aangeboden met fantastisch zicht op de Hochkönig.

   

  SPORT ACCOMODATIE

  In het hotel bevindt zich een uitgeruste skiruimte voor onze gasten. Een verwarmd skirek zorgt dagelijks voor optimaal comfort. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om ski-materiaal ’s avonds op te bergen in het depot direct gelegen naast de ski-lift. Tijdens het zomerseizoen doet deze ruimte dienst als berging voor fietsen en wandel- en fietsmateriaal.

   

  WELLNESS

  Marmotta Alpin Hotel biedt haar gasten een volledig nieuwe wellness aan met een sauna met prachtig buitenzicht, een infrarood cabine, een dampbad en luxe-doucheruimte.

   

  GRATIS PARKING

  Voor het hotel wordt een gratis parking aangeboden aan onze gasten.