HOCHKÖNIGKAART VOORDELEN

 

GRATIS EN ONBEPERKT GEBRUIK VAN ZOMERKABELLIFTEN

 

Al onze gasten kunnen gedurende hun verblijf gratis en onbeperkt gebruik maken van de zomerkabelliften. Deze liften brengen je in een mum van tijd naar de top en daarboven kan je genieten van adembenemende vergezichten, prachtige almweiden en kinderspeeltuinen.

 

 

GRATIS EN ONBEPERKT GEBRUIK VAN WANDELBUSSEN

 

Al onze gasten kunnen gedurende hun verblijf gratis en onbeperkt gebruik maken van de wandelbussen in het hele Hochköniggebied (Mühlbach, Dienten, Maria-Alm). Deze bussen brengen je naar talloze startpunten van wandeltochten of bezienswaardigheden.

 

 

GRATIS RIT OP DE ZOMERRODELBAAN in SAALFELDEN

 

Met de Hochkönigkaart mag iedere gast van Marmotta Alpin Hotel gratis een afdaling maken met de zomerrodelbaan in Saalfelder. Deze rodelbaan is maar liefst 1,6km lang en telt 61 bochten. Plezier voor jong en oud verzekerd!

 

GRATIS TOEGANG TOT OPENLUCHTZWEMBAD VAN MUHLBACH en MARIA-ALM

 

In het centrum van Mühlbach is er een openluchtzwembad van 25m lang met kinderzwembad en lange waterglijbaan. Dit zwembad ligt op 10 minuutjes wandelen van het hotel en toegang voor onze hotelgasten is onbeperkt gratis. Na een wandeling kan je dus met de hele familie uitrusten op de ligweide met een drankje terwijl de kinderen spelen in het zwembad (of omgekeerd 🙂

 

 

GRATIS GEBRUIK VAN TENNISBAAN in MUHLBACH en MARIA-ALM

 

Zin in een spelletje tennis met vrienden of familie? Met de Hochkönigkaart kan je gratis een tennisbaan reserveren en tennissen terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de Oostenrijkse bergen

 

 

GRATIS TOEGANG TOT KOPERMIJNMUSEUM in MUHLBACH

 

Gratis toegang tot het Koper Mijnmuseum in Mühlbach met een deskundige rondleiding door de tentoonstellingsgalerij.

Mühlbach werd bekend door de kopermijnbouw en dit is een belangrijk deel van de geschiedenis van Mühlbach. Vandaag wordt geen koper meer gedolven, maar om inzicht te krijgen in de koper-mijnbouw, is er in het dorp een mijnmuseum met rondleidingen voor volwassenen en kinderen.

 

 

 

 

 

GRATIS FAMILIEPLEZIER OP ALMSPIELPLATZE aan Karbachalm

 

Gratis familieplezier in de Alm-speeltuin aan de Karbachalm met Toni’s Family Trail. Ook het gebruik van de Karbachalm kabelbaan en het fietsvervoer is gratis voor de gasten van Marmotta Alpin Hotel.

 

GRATIS FIETSTRANSPORT OP KABELBANEN

 

Neem de MTB of eMTB met de zomerkabelbanen de berg op en verken vervolgens de paden op de berg en weer naar beneden in het dal.
Deze fietstransport is mogelijk op verschillende kabelbanen in de omgeving:

  • dorfj@Natrun,
  • 6-persoons stoeltjeslift Schwarzeckalm,
  • 6-persoons stoeltjeslift Bürglalm
  • kabelbaan Karbachalm.

GRATIS FAMILIEPLEZIER OP NATRUN-AVONTURENBERG

 

Op de Natrun-avonturenberg kan je met het hele gezin genieten. Op deze berg werd een speciaal klimbos voor kinderen gebouwd met een stromingspad, bosglijbaanpark en avonturenspeeltuin.
De rit met de dorfj@t Natrun is ook gratis.

 HOCHKÖNIG KAART KORTINGEN