Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u algemene info over Marmotta Alpin Hotel alsook de huisregels en gewoontes. Natuurlijk staan wij steeds ter beschikking om aan de wensen van de gasten te voldoen en zijn wij flexibel om ons aan te passen aan uw wensen, mits beschikbaarheid en mogelijkheid van het personeel.

 

GASTRONOMIE

Het Marmotta restaurant is gelegen op de gelijkvloers, naast de receptie

  • Ontbijt:

Ontbijt is dagelijks beschikbaar tussen 7u30 en 9u30.

Indien u vroeger wenst te ontbijten de dag van vertrek of graag  een lunchpakket meeneemt kan u dit de voorgaande dag doorgeven aan de receptie tot 18u. Een lunchpakket is te verkrijgen tegen 8 Euro/persoon.

  • Avondmaal:

Avondmaal is dagelijks beschikbaar tussen 19u en 21u.

Tijdens het winterseizoen kunt u genieten van een gevarieerd 3-gangenmenu (inbegrepen in half-pension), gemaakt met verse seizoensingrediënten. Variëteiten van internationale keuken, locale specialiteiten tot speciale kindergerechten worden geserveerd aan tafel of in buffetvorm, afhankelijk van het menu.

Tijdens het zomerseizoen wordt een 3-gangenmenu geserveerd voor diegenen die dit wensen. U kunt de voorgaande dag tot 19u reserveren aan de receptie.

 

BAR

Op de eerste verdieping vindt u onze gezellige bar waar u kunt genieten van een uitgebreid aanbod aan Belgische en locale dranken. In de speelkamer naast de bar kunnen kinderen veilig spelen onder het toeziend oog van hun ouders of vrienden. Er zijn verschillende gezelschapsspelletjes ter beschikking voor jong en oud. Ook de TV ruimte naast de bar en de lounge staan ter beschikking van onze gasten.

De bar is in het winterseizoen geopend vanaf 16u.

Tijdens de zomermaanden is de bar geopend vanaf 15u en kunnen naast dranken ook snacks genuttigd worden op het terras en/of in de bar tot 17u.

De bar is dagelijks geopend tot 24u, tenzij er geen gasten meer aanwezig zijn. Op aanvraag kan de bar langer open blijven (tot 2u) voor groepen. Gelieve de rust van de andere hotelgasten te respecteren en nadien rustig naar uw kamer terug te keren. Aan de bar en ook bij elke kamer zijn goede akoestische deuren geïnstalleerd die het meeste geluid dempen, maar toch vragen we hiermee rekening te houden.

ZONNETERRAS

Via de bar op de eerste verdieping is het zonneterras bereikbaar. Hier zijn ligzetels, loungezetels, terrastafels & stoelen ter beschikking. Er zijn ook fleecedekentjes voor de winteravonden of frisse zomeravonden.

 

SKIROOM / BIKEROOM

Op het gelijkvloers naast de receptie is er een opbergruimte aanwezig waar u uw materiaal kunt achterlaten. Gedurende de winter kan u hier uw skimateriaal comfortabel opbergen. Tijdens de zomer is de opbergruimte beschikbaar als fietsstalling en ook voor reparaties.

NIET ROKEN

Ons hotel is een niet-rokers hotel. Indien u wil roken vragen wij u beleefd om naar buiten te gaan. Asbakken zijn beschikbaar op het terras. Bijkomende asbakken zijn op aanvraag ter beschikking bij het personeel van Marmotta.

De meeste kamers hebben een balkon en hier kan ook gerookt worden. U kunt bij boeking steeds melden dat u een kamer wenst met balkon en wij houden hier graag rekening mee (mits beschikbaarheid)

 

DEUREN

De deuren van het hotel sluiten automatisch vanaf 20u ‘s avonds. Indien u na 20u wenst binnen te komen, gelieve de toegangskaart van uw kamer te gebruiken.

Aan de voordeur van het hotel hangen telefoonnummers van enkele personeelsleden. Indien u problemen heeft bij het binnenkomen kunt u deze steeds opbellen.

 

WIFI

In alle hotelkamers en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikt het hotel over wireless internet, waar u gratis gebruik kunt van maken. Het paswoord van de WIFI wordt u bij aankomst door het personeel van Marmotta medegedeeld.

 

CHECK-IN/OUT

Check-in op de dag van aankomst is mogelijk vanaf 15u. Indien u vroeger wenst te komen, gelieve het personeel van Marmotta hiervan op de hoogte te brengen.

Op de dag van vertrek kunt u tot 10u uitchecken. Uw bagage kunt u veilig achterlaten in de voorziene ruimte. U kunt blijven gebruik maken van de faciliteiten tot uw vertrek.

 

PARKING

Voor het hotel kunt u gratis parkeren.

 

VEILIGHEID

Op de ingangsdeur van uw kamer en in de gangen bevindt zich een plattegrond van het gebouw waarop de vluchtroute en de nooduitgangen aangegeven staan. Gelieve deze instructies te volgen in geval van nood.

 

KAMERS

De kamers bieden een modern comfort met een gezellige Oostenrijkse sfeer. Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer, comfortabele bedden,  voldoende opbergmogelijkheden, flatscreen TV en gratis WIFI.

De temperatuur in de kamers kunt u regelen met de thermostaat aan de verwarmingselementen. Alle kamers beschikken over een kluis in de dressing. U kunt van de kluis gebruik maken door het instellen van je persoonlijke code.

In de minibar vindt u bruisend en plat water, alsook frisdranken en bier. Deze dranken zijn betalend (prijslijst ter beschikking op de kamer)

De televisie in de kamer heeft satelliet ontvangst.

 

SCHOONMAAK

Elke dag worden de kamers van het hotel gereinigd en worden douche & toiletbenodigdheden bijgevuld. Om het milieu niet onnodig te belasten, alsook onze wasmachine, vragen wij u om aan te geven wanneer u handdoeken wenst te vervangen:

  • Handdoeken op de grond of in de douce betekent “graag verversen”
  • Handdoeken op de rekken betekent “deze kunnen nog gebruikt worden”.

 

MASSAGE

  • Mits reservering kunt u beroep doen op een massage door een professionele masseur uit Mühlbach. Graag even melden aan het persoon van Marmotta en zij regelen een afspraak voor u.

 

SAUNA / WELLNESS

De sauna en wellness is dagelijks geopend vanaf 15u.