LADIES @ MARMOTTA

18 tot 22 september 2024

 

Joepie! Er komt een nieuwe Ladies@Marmotta aan!

 

In september vindt de nieuwe zomereditie van Ladies@Marmotta plaats. Het concept blijft hetzelfde: samen met vriendinnen, zus, mama, oma, nicht of nieuwe ladies enkele onvergetelijke dagen doorbrengen in de Oostenrijkse bergen. De reis zelf is maar 4 dagen, maar de positieve effecten die je nadien ervaart kunnen maanden duren…

 

PROGRAMMA 

Het programma heeft als doel dat jullie maximaal kunnen genieten van je “me-time”, de gezelligheid, de activiteiten, de omgeving en uiteraard het gezelschap!

Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. Iedereen is vrij te kiezen om al dan niet aan sommige activiteiten deel te nemen.

Afhankeijk van de grootte en de interesse van de groep kan het programma aangepast worden.

Een greep uit het aanbod:

 • Ochtendyoga in het hotel

Voor de vroege vogels onder ons is er ‘s ochtends een yogasessie in het hotel. Nog voor het ontbijt geeft Sofie gedurende 30 minuten een sessie die je een energieboost geeft die je nog de hele dag zal voelen!

 • Zonsopgangswandeling

Op zaterdagochtend staan we extra vroeg op en vertrekken we rond 5u richting Hochkeil. Na een frisse (en donkere) ochtendwandeling (1u) genieten we bovenop de berg van een magnifieke zonsopgang die je je nog heel lang zal herinneren.

 • Bergwandeling in de bergen

Mühlbach am Hochkönig is gekend bij menig wandelliefhebbers als een waar wandelparadijs. Bij deze activiteit bereiken we na een heerlijke wandeling een Oostenrijkse hut met yogaplatform of dalen we afmet de glijbanen.

 • Mountainkarting

De deelneemsters van de vorige edities zullen zich deze activiteit wellicht goed herinneren. Een mountainkart is een soort go-kart zonder trappers.Hiermee daal je, volledig veilig, de berg af langs een vastgelegd parcours. De vorige edities hebben het bewezen: FUN verzekerd!

 • Workshop Kokoro

Tijdens je verblijf kan je gratis deelnemen aan een workshop gegeven door Sofie van Kokoro. Wat het thema is blijft nog even geheim, maar de verhalen en de tips van Sofie zijn altijd de moeite waard!

 

VERBLIJF

Gedurende deze reis verblijven we in  Marmotta Alpin Hotel. Na het uitgebreid ontbijt vertrekken we voor de activiteit van de dag. ‘s Middags lunchen we in een Oostenrijkse hut om dan rond 16u terug te keren naar het hotel.

Na terugkeer is er tijd om te relaxen op het zonneterras van het hotel, een saunatje mee te pikken of je te laten masseren door onze professionele masseur. De sportievelingen onder ons kunnen nog een looptochtje of een wandeling maken.

‘s Avonds genieten we van het avondeten en sluiten we de avond af in de bar van het hotel waar we gezellig bijpraten of relaxen met op zaterdagavond uiteraard de legendarische Party@Marmotta!

 

DATUM:

Woensdag 18 September tot Zondag 22 September 2024

 

PRIJS:

De prijs voor dit event is 485 Euro/persoon (op basis van 2 personen/kamer)

(single kamer = 575 euro)

 

Inbegrepen

 • 4x Overnachting in Marmotta Alpin Hotel
 • 4x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 4x avondeten (wijn en water aan tafel inbegrepen)
 • onbeperkt gebruik wellness & sauna in hotel
 • onbeperkt gebruik wandelbussen/ kabelliften
 • deelname aan de activiteiten

 

Spreekt dit je aan, wens je meer info of wil je alvast je plaatsje reserveren? Stuur een mailtje naar info@marmotta-alpinhotel.com of info@axistravel.be. Plaatsen zijn beperkt! Maximum 20 deelneemsters!

Voor dit evenement werken we samen met Sofie Verheirstraeten van Kokoro (www.kokoro.be) en met Tamara van Axis Travel (www.axistravel.be). Ook bij hen kan je terecht om je vragen te beantwoorden of je deelname inclusief vlucht te boeken.