Ladies-ski@Marmotta Januari 2022

Hier zijn we terug!

 

In januari vindt de nieuwe wintereditie van Ladies@Marmotta plaats. Het concept blijft hetzelfde: samen met vriendinnen, zus, mama, oma, nicht of nieuwe ladies enkele onvergetelijke dagen doorbrengen in de Oostenrijkse bergen. De reis zelf duurt 4 dagen, maar de positieve effecten die je nadien ervaart kunnen maanden duren…

 

PROGRAMMA 

Deze editie hebben we in een nieuwe kleedje gestoken om jullie nog beter in de watten te kunnen leggen. Naast de samenwerking met Sofie van Kokoro zal ook Tamara van Axis Travel de reis mee begeleiden. Voor de winter-editie kunnen de deelnemers dit jaar kiezen tussen een all-in formule (inclusief vlucht, verblijf en skipas) of zelf het transport richting het hotel regelen (enkel verblijf en skipas).

Zo proberen we voor ieder van jullie een gepaste formule aan te bieden zodat jullie maximaal kunnen genieten van je “me-time”, de activiteiten, de omgeving en uiteraard het gezelschap!

Dit jaar zal de focus liggen op het skiën, uiteraard aangevuld met niet-ski activiteiten in en rond het Marmotta Alpin hotel.

 

VLUCHT (Lufthansa)

VERTREK: Donderdagochtend 20/01 – 9u05 Brussels Airport

AANKOMST: Zondagnamiddag 23/1 – 14u25 Brussels Airport

 

ACTIVITEITEN:

Uiteraard gaan we in deze wintereditie samen skiën. ’s Middags spreken we af in één van de prachtige almen op de piste om samen te lunchen.

Naast het skiën worden activiteiten georganiseerd in en rond het hotel. Iedereen is vrij te kiezen om al dan niet aan sommige activiteiten deel te nemen.

Een greep uit het aanbod:

 

Skiën

 • Het skigebied is toegankelijk voor elk ski-niveau, van beginner tot gevorderde. Iedereen kan skiën op eigen tempo gedurende de dag.
 • In de deelname zit een skipas voor 2 dagen inbegrepen (vrijdag en zaterdag). Deze skipas geeft je toegang tot het hele Hochkönig skigebied. Je kan de kabineliften zowel met als zonder ski’s gebruiken zodat ook de deelnemers die niet skiën kunnen genieten van de gezellige Oostenrijkse almen en de panoramische vergezichten.

Ochtendmeditatie/ ademhalingsessie in het hotel

 • Voor de vroege vogels onder ons is er op  vrijdagochtend een ochtendmeditatie sessie in het hotel. Nog voor het ontbijt geeft Sofie gedurende 30 minuten een sessie die je een energieboost geeft die je nog de hele dag zal voelen!

Workshop Kokoro

 • Tijdens je verblijf kan je gratis deelnemen aan een workshop gegeven door Sofie van Kokoro. Wat het thema is blijft nog even geheim, maar de verhalen en de tips van Sofie zijn altijd de moeite waard!

Slee-afdaling (“rodelen”)

 • Op donderdag voorzien we na het inchecken een sportieve sneeuwwandeling met nadien een afdaling met authentieke sleeën. Fun zeker gegarandeerd!

 Massage in Marmotta Alpin Hotel

 • Elke dag is er mogelijkheid om vanaf 16u een massage te reserveren in het hotel. De massage wordt gegeven door een ervaren masseur die voor alle Ladies ter beschikking staat. Een massage duurt 30 minuten en kost 30 euro.

 

VERBLIJF

Gedurende deze reis verblijven we in  Marmotta Alpin Hotel. Na het uitgebreid ontbijt vertrekken we voor de activiteit van de dag. ’s Middags lunchen we in een Oostenrijkse hut om dan rond 16u terug te keren naar het hotel.

Na terugkeer is er tijd om te relaxen in de sauna van het hotel of je te laten masseren door onze professionele masseur.

’s Avonds gaan we culinair genieten in het restaurant van het hotel. We sluiten de avond af in de bar van het hotel waar we gezellig bijpraten of relaxen met op zaterdagavond uiteraard de legendarische Party@Marmotta!

 

PRIJS:

Voor dit event kan je kiezen tussen 2 opties:

 • inclusief transport: 945 euro/persoon*
 • zonder transport: 530 euro/persoon*

*op basis van 2personen/kamer, single-supplement is 100 euro/persoon)

Inbegrepen

 • Retourvlucht Brussel-Salzburg (Lufthansa) – enkel in optie met transport
 • Taxi van/naar luchthaven Salzburg naar Marmotta – enkel in optie met transport
 • 3x Overnachting in Marmotta Alpin Hotel
 • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 3x gastronomisch 3-gangen diner (inclusief huiswijn en water aan tafel)
 • Skipas voor 2 dagen (vrijdag + zaterdag)
 • Onbeperkt gebruik wellness & sauna in hotel
 • Onbeperkt gebruik skibussen/ kabelliften
 • Deelname aan de activiteiten

 

Spreekt dit je aan, wens je meer info of wil je alvast je plaatsje reserveren? Stuur een mailtje naar info@axistravel.be. Plaatsen zijn beperkt! Maximum 20 deelneemsters!

Tamara van Axis Travel staat je graag bij om je vragen te beantwoorden!