LADIES @ MARMOTTA

30 september tot 3 oktober 2021

 

Joepie! Er komt een nieuwe Ladies@Marmotta aan!

 

In september vindt de nieuwe zomereditie van Ladies@Marmotta plaats. Het concept blijft hetzelfde: samen met vriendinnen, zus, mama, oma, nicht of nieuwe ladies enkele onvergetelijke dagen doorbrengen in de Oostenrijkse bergen. De reis zelf is maar 4 dagen, maar de positieve effecten die je nadien ervaart kunnen maanden duren…

 

PROGRAMMA 

Deze  nieuwe editie hebben we in een nieuwe kleedje gestoken om jullie nog beter in de watten te kunnen leggen. Naast de samenwerking met Sofie van Kokoro zal ook Tamara van Axis Travel de reis mee begeleiden. Bovendien hebben we dit jaar gekozen voor een all-in formule, inclusief vlucht en verblijf zodat jullie maximaal kunnen genieten van je “me-time”, de gezelligheid, de activiteiten, de omgeving en uiteraard het gezelschap!

 

VLUCHT

VERTREK: Donderdag 30/09 – 7u30 Brussels Airport

AANKOMST: Zondag 3/10 – 22u40 Brussels Airport

 

ACTIVITEITEN:

Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. Iedereen is vrij te kiezen om al dan niet aan sommige activiteiten deel te nemen.

Een greep uit het aanbod:

 • Ochtendmeditatie/ ademhalingsessie in het hotel

Voor de vroege vogels onder ons is er op  vrijdagochtend een ochtendmeditatie sessie in het hotel. Nog voor het ontbijt geeft Sofie gedurende 30 minuten een sessie die je een energieboost geeft die je nog de hele dag zal voelen!

 • Zonsopgangswandeling

Op zaterdagochtend staan we extra vroeg op en vertrekken we rond 5u richting Hochkeil. Na een frisse (en donkere) ochtendwandeling (1u) genieten we bovenop de berg van een magnifieke zonsopgang die je je nog heel lang zal herinneren.

 • Bergwandeling met yogasessie in de bergen

Mühlbach am Hochkönig is gekend bij menig wandelliefhebbers als een waar wandelparadijs. Bij deze activiteit bereiken we na een heerlijke wandeling een Oostenrijkse hut met yogaplatform. Hier kan je deelnemen aan de poweryoga begeleid door Sofie van Koroko en genieten van een berglunch.

 • Mountainkarting

De deelneemsters van de vorige edities zullen zich deze activiteit wellicht goed herinneren. Een mountainkart is een soort go-kart zonder trappers.Hiermee daal je, volledig veilig, de berg af langs een vastgelegd parcours. De vorige edities hebben het bewezen: FUN verzekerd!

 • E-bike fietstocht in de bergen

Ook in Mühlbach om Hochkönig is e-biken in volle opmars. Bij de lokale handelaar huren we e-bikes en trekken hiermee de bergen in. Genieten van het adembenemend uitzicht, lunchen in de berghut en vol zuurstof terugkeren naar het hotel, daar doen we het voor!

 • Workshop Kokoro

Tijdens je verblijf kan je gratis deelnemen aan een workshop gegeven door Sofie van Kokoro. Wat het thema is blijft nog even geheim, maar de verhalen en de tips van Sofie zijn altijd de moeite waard!

 

VERBLIJF

Gedurende deze reis verblijven we in  Marmotta Alpin Hotel. Na het uitgebreid ontbijt vertrekken we voor de activiteit van de dag. ’s Middags lunchen we in een Oostenrijkse hut om dan rond 16u terug te keren naar het hotel.

Na terugkeer is er tijd om te relaxen op het zonneterras van het hotel, een saunatje mee te pikken of je te laten masseren door onze professionele masseur. De sportievelingen onder ons kunnen nog een looptochtje of een wandeling maken.

’s Avonds genieten we van het avondeten in het restaurant van het hotel. We sluiten de avond af in de bar van het hotel waar we gezellig bijpraten of relaxen met op zaterdagavond uiteraard de legendarische Party@Marmotta!

 

PRIJS:

De prijs voor dit event is een all-in prijs, inclusief vlucht vanaf Brussels Airport.

685 Euro/persoon (op basis van 2 personen/kamer)

(single kamer = 795 euro)

Inbegrepen

 • Retourvlucht Brussel-Salzburg
 • Taxi van/naar luchthaven
 • 3x Overnachting in Marmotta Alpin Hotel
 • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 3x gastronomisch 3-gangen diner (inclusief huiswijn en water aan tafel)
 • onbeperkt gebruik wellness & sauna in hotel
 • onbeperkt gebruik wandelbussen/ kabelliften
 • Deelname aan de activiteiten

 

Spreekt dit je aan, wens je meer info of wil je alvast je plaatsje reserveren? Stuur een mailtje naar info@marmotta-alpinhotel.com. Plaatsen zijn beperkt! Maximum 20 deelneemsters!

Ook Tamara van Axis Travel staat je graag bij om je vragen te beantwoorden!