Ladiescycling@Marmotta

met Gella Vandecaveye

 • 28 mei tot 1 juni 2020 (Pinksterweekend)

 •  

  Na het succes van vorige jaar, organiseren we in 2020 opnieuw een Ladiescycling@Marmotta. Hiermee richten we ons vooral tot de sportieve, recreatieve, fietsende dames en heren. Genieten op een gezonde manier en ontspannende wijze van de bergen en de natuur in Salzburgerland en rond de Hochkönig staat voorop.

   

  Ladiescycling@Marmotta is bedoeld voor dames en heren die recreatief fietsen aan een gemiddeld tempo (het „20km/uur peloton“). Met een goede basisconditie en algemene fietservaring kan je perfect deelnemen. Heb je door tijdsgebrek of andere redenen niet voldoende conditie of ervaring, dan is de elektrische fiets een perfect alternatief. Ook als je niet fietst ben je welkom. Het hotel en de omgeving biedt voldoende activiteiten om te genieten van de berglucht en de tegelijkertijd de sfeer van dit evenement mee te pikken (en die is er gegarandeerd! dat hebben we vorig jaar gemerkt 🙂

   

  De begeleiding van de groep zal gebeuren door Gella Vandecaveye, ex judoka Olympisch kampioene. Gella is niet alleen een sportieve dame met pit maar staat ook en vooral garant voor een super sympathieke en inspirerende begeleiding. Ze heeft reeds meerdere groepen begeleid op dergelijke evenementen en kent de streek en het hotel zeer goed.

   

  Alle deelnemers van het evenement krijgen een kwalitatief fietstruitje aangeboden. Deze truitjes worden aangeboden door Marmotta Alpin Hotel in samenwerking met KBC Fietslease. Voor meer informatie over het fietslease programma van KBC, surf naar www.kbc.be\fietsleasing.

   

  Tenslotte zijn we trots te vermelden dat Marmotta Alpin Hotel met dit fietsevenement de vzw Beyond the Moon steunt. Deze Belgische organisatie biedt een kosteloze vakantie aan families met een ernstig ziek kind, ver weg van de ziekenhuizen en dagelijkse behandelingen.

  Alle deelnemers krijgen ter plaatse, namens Marmotta Alpin Hotel en i.s.m. KBC, deze depersonaliseerde Beyond the Moon elite wielershirt volledig GRATIS aangeboden. Daarnaast kan je als deelnemer aan de LadiesCycling@Marmotta je inspanningen laten sponsoren door familie, collega’s of vrienden en aldus ook zelf een steentje bijdragen aan dit goede doel. Neem je deel, reserveer dan snel hier jouw GRATIS wielershirt en lees meer info over Beyond the Moon.

   

  Fietsprogramma (tentatief):

  Don 28/05 – Aankomst,  kennismaking en toelichting

  Vrij 29/05 – Kennismakingsrit door de streek (ca 75km)

  Zat 30/05 – Rit naar en rond de Grossglockner (ca 90km) met naar keuze klim naar de top.

  Zon 31/05 – Tourrit (naar keuze tussen 65 en 120km)

  Maa 01/06 – Vertrek naar keuze

   

  Na het fietsen zijn verschillende activiteiten naar keuze mogelijk afhankelijk van de persoonlijk voorkeur en tijd.

  • Kabellift naar Karbachalm + bergwandeling
  • Mountainkarting
  • Paragliding
  • Uitstap naar Zell am See

  Ook vrienden/vriendinnen/niet-fietsers zijn uiteraard ook welkom en kunnen genieten van de omgeving of deelnemen aan alternatieve activiteiten (zie hierboven)

  Prijs: 

  455 Euro/persoon (op basis van 2 personen/kamer)

  Single kamer = 485 Euro

   

  Inbegrepen:

  • 4x overnachting met ontbijt
  • 4x drie-gangen diner in het hotel
  • 3x lunchpakket tijdens fietstochten
  • begeleiding van de fietstochten door Gella en een co-begeleider (wagen)
  • socializing, gesprekken, uitwisseling van ervaring, beleving met Gella Vandecaveye
  • kwalitatief fietstruitje (Dolcini)
  • fietstransport vanuit België naar Marmotta Alpin Hotel
  • bevoorrading bij de fietstochten door 6DSportsnutrition

  Niet inbegrepen:

  • Transport naar Marmotta Alpin Hotel vanuit België
  • Het hotel is te bereiken met de auto (950km vanuit Brussel), met het vliegtuig (vanuit Bxl, Eindhoven, Keulen) of met de trein. Voor meer info over transport verwijzen we u graag door naar Axis Travel (www.axistravel.com)

   

  Inschrijven:

  Heb je interesse in dit event of wil je meer informatie ontvangen, stuur een mailtje naar info@marmotta-alpinhotel.com met vermelding „Ladiescycling@Marmotta“.

  Inschrijving is bevestigd na betaling van het voorschot. (maximum 25 deelnemers)

   

  Wie is Gella Vandecaveye?

  Gella Vandecaveye is het boegbeeld van het Belgische judo vrouwen. Al van 8-jarige leeftijd begon ze met judo. In haar jonge jaren combineerde ze topsport met hogere studies. Ze studeerde communicatiemanagement/ journalistiek en hierdoor bewees ze toen al haar grote wilskracht, doorzetting en grenzeloze ambities.

  Gella Vandecaveye is meervoudig Europees en wereldkampioene judo, dubbel Olympisch gemedailleerd. Gella deelt met veel enthousiasme en passie haar topsportervaring door te inspireren en te motiveren, zowel tijdens de praktische teamactiviteiten als tijdens de motivatie- en coachingsessies. Door haar empathie voelt ze de wensen, verlangens en mogelijkheden van haar deelnemers goed aan. Grenzen worden verlegd, grenzen worden getrokken. Topsport is de universiteit van het leven en dat draagt Gella nu mee als ondernemer. Het blijft een boeiende reis waar ze graag over vertelt, steeds met een vleugje humor.